Starka scener i Moodyssons nya film

Den 17 september har Lukas Moodyssons nya film ”Ett hål i ditt hjärta” premiär. Filmteamet har arbetat under stort hemlighetsmakeri och knappt något kring filmen har läckt ut. Igår visades den för första gången.

Under strecket
Publicerad
Annons

– Den här filmen handlar om fyra trasiga människor, men ändå finns det ljus i varenda scen. Det är fyra underbara människor som tar sig fram trots all skit, tycker Thorsten Flinck, som är en av fyra skådespelare som spelar i ”Ett hål i ditt hjärta”.
Nästan hela filmen utspelar sig i samma sunkiga lägenhet. Där håller amatörfilmaren Rickard (Thorsten Flinck) på att spela in en porrfilm med sin kompis Geko (Goran Marjanoviç) och en ung kvinna som heter Tess (Sanna Bråding)i vardagsrummet. Samtidigt sitter Rickards tonårige son Eric (Björn Almroth) i sitt rum och försöker stänga ute ljuden.
Precis som Moodyssons tidigare film ”Lilja 4 ever” innehåller ”Ett hål i ditt hjärta” många starka, kväljande scener. Trots det anser Moodysson att det är en film som alla bör se.

– I den riktiga världen händer det fruktansvärda saker hela tiden. Därför är det bra om man mår illa efter en film. Jag tror att det är ett psykopatdrag att inte må illa över hur världen ser ut.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons