Annons

Spotify fortsatt populär bland småsparare

Raset tycks inte ha påverkat svenska småsparares förtroende för Spotify – inflödet av nya ägare har fortsatt i samma takt trots nedgången på nästan 30 procent sedan toppen i slutet av juli. Arkivbild.
Raset tycks inte ha påverkat svenska småsparares förtroende för Spotify – inflödet av nya ägare har fortsatt i samma takt trots nedgången på nästan 30 procent sedan toppen i slutet av juli. Arkivbild. Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

Trots raset har Spotify fortfarande ett högt förtroende hos svenska småsparare. Bolaget som presenterar sina kvartalssiffror i dag har gått ned med nästan 15 procent på börsen sedan noteringen i april – ändå fortsätter tillströmningen av nya ägare.

Under strecket
TT
Publicerad

Svenska småsparare tycks inte ha påverkats av de senaste månadernas branta börsnedgång där de amerikanska teknikbolagen också dragit med sig svenska Spotify.

Aktien har gått ned med nästan 30 procent sedan toppen i slutet av juli – men det har inte rubbat inflödet av nya ägare på Avanza som fortsatt i samma takt som under våren och sommaren.

Annons
Annons
Annons