SvD Perfect Guide
Annons

SPG Shopping: Kolla in Nividas nya kollektion

Nyligen lanserades Perfect Guide Shopping – en tjänst som gör det möjligt att handla direkt ur artikeln. Här kan du fynda exklusiva produkter från trendiga varumärken – som Nividas senaste modell Hong Kong.

Text: SvD Perfect Guide - 12 mars 2018
Bild 1 av 1

Det svenska glasögonmärket Nividas grundades 2014 med affärsidén att skapa unisex-glasögon till ett rimligt pris. Modellen Hong Kong är det senaste tillskottet i Nividas metalliska kollektion. En elegant, klotrund modell framtagen i en kombination av metall och acetat. Modellen kommer ut i butik den 15 mars, men säljs redan nu exklusivt i Perfect Guides Shop.

Tipser - Enables commerce everywheretipser.com

Hong Kong är en stad där gammalt konstant möter nytt – vilket har stått som inspiration för de nya bågarna. Kollektionen riktar sig till de som vill uppdatera sina gamla Wayfarers till något som ligger mer rätt i tiden. Efter ett antal år med acetat som huvudmaterial ser det ut som att metallsolglasögon är på frammarsch i vår.

Annons
Annons

Under våren ligger mycket av Nividas fokus på att slå upp portarna till deras nya flaggskeppsbutik på Norrlandsgatan i Stockholm. I butiken kommer man också att erbjuda synundersökningar för att kunna hantera hela processen när kunder vill köpa nya glasögon. Nividas största utmaning är fortfarande att få kunderna att förstå att de erbjuder minst lika bra design och kvalitet som de traditionella optikerna, men till mycket bättre priser.

– Vi kan hålla så vassa priser på grund av att vi har klippt bort mellanhänderna i produktionen, säljer i våra egna butiker och på hemsidan samt jobbar med rimliga marginaler, säger Axel Jacobsson som är en av grundarna bakom Nividas.

Bli först med att klicka hem Hong Kong här:

Tipser - Enables commerce everywheretipser.com

Fler Nividasbågar hittar du i Perfect Guide Shop.

Annons