Spela poker som ett proffs

Det är Martinspoker som för tredje året i rad inbjuder alla Sveriges pokerspelare att tävla om 10 platser på European Poker Tour, EPT, genom pokertävlingen ”Experience Life as a Poker Pro”. Två av de kvalificerade spelarna får också chansen att kvala in till EPT-finalen i Monte-Carlo, samt för World Series of Poker, WSOP main event 2008.

Under strecket
Publicerad
Annons

– Experience Life as a Poker Pro ger alla pokerentusiaster, oavsett om man gillar höga eller låga insatser, en chans att känna på livet som pokerproffs. Min första turneringsseger kom vid EPT-tävlingen I Baden 2005, säger Patrik Antonius, som står som värd för de spelare som kammar hem någon av de 10 platserna till de aktuella EPT-tävlingarna i Barcelona, London och Köpenhamn under säsongen 2007/2008.

– Det känns jättekul att dra igång en tredje säsong särskilt mot bakgrund av de framgångar som tidigare kvalificerare, med Ingemar Backman, Henric Olander, Shahin Hajbarati och Oscar Schweinebarth i spetsen, haft sedan sina respektive segrar, säger Martin de Knijff, Martinspoker. Det blir också en kul upplevelse för de spelare som kvalificerar sig i år, som får möjlighet att åka till EPT-tävlingarna.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons