Annons

Spela på hur många titlar Barcelona tar i år

Barcelona har gått som tåget i La Liga och Champions League. På slutet har dock laget tappat lite av sin form – genast har ett spelbolag sänkt oddsen på att de vinner Champions League i vår.

Under strecket
Publicerad
Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP

Barcelona har gått fram som tåget i La Liga och besegrat allt och alla – ofta med tre eller fyra mål. Nu har laget dock tappat lite form och genast har ett spelbolag sänkt oddsen på hur många titlar ”Barca” tar i år. Betways expert Daniel Nannskog säger så här om Barcelonas chanser i år.
– Jag tycker det är för tidigt att snacka om formsvacka eller ett ras för Barca, det är för starka ord. Vi får vänta någon match till innan vi kan börja snacka i de termerna. Det går inte att vinna alla matcher med 4-5 mål, även om många börjat ta det för givet med årets upplaga av Barcelona, och det som händer nu är att laget presterar mer normala insatser. Det är människor vi snackar om och prestationerna måste variera sig, även om jag ibland tror att Messi kommer från Pluto när jag ser den killen spela fotboll. Han är sanslöst bra. Sett över en hel säsong tror jag det finns två lag i Europa som kan vinna två-tre tunga titlar vardera , det ena laget heter Manchester United och det andra heter Barcelona. Men som sagt, vi får vänta någon fight till innan vi drar för stora växlar av Barcelonas former.

Annons
Annons
Annons