Specialspel på Capello

Englands fans har väntat sedan 1966 med att vinna någonting. Nu har ett spelbolag tagit fram oddsen på om Fabio Capello ser till att få ett slut på fansens lidande.

Publicerad
MASSIMO PINCA/ AP PHOTO
Foto: MASSIMO PINCA/ AP PHOTO
Annons

Efter Steve McClaren kommer Fabio Capello in på bänken som engelsk förbundskapten.
Italienaren med mästartitlar i både Italien och Spanien har tydligen den rätta vinnarkänslan. Men kan han föra över det till Englands landslag som inte vunnit en titel sedan laget vann VM-guld på Wembley 1966?
Spelbolaget bet365 har tagit fram oddsen om hur Capello kommer att lyckas.
– Han får svårt att vända engelsmännens segerlösa trend och vi erbjuder oddset fem gånger pengarna på att Capello lyckas vinna VM eller EM med England. Ett spel på att den negativa trenden fortsätter ger favoritoddset 1.17, säger marknadschefen Jörgen Sparredal. Det finns även odds på om Englands svar på Anders eller Kim, Gerrard eller Lampard kommer att finnas med tillsammans i Capellos första träningsmatch mot Schweiz i februari.
– Capello har aldrig varit rädd för att peta namnkunniga spelare. Gerrard och Lampard har kritiserats hårt i England och vi håller det som mest troligt att han väljer att starta sin första match med en annan mittfältsformation, säger Jörgen Sparredal.

Capello specialare - Odds från bet365

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons