Spanske stjärnan ser ut att missa Sverigemötet

Ferran Torres i duell med Sveriges Ludwig Augustinsson i EM i somras. En duell som inte lär bli av i november. Arkivbild.
Ferran Torres i duell med Sveriges Ludwig Augustinsson i EM i somras. En duell som inte lär bli av i november. Arkivbild. Foto: Christine Olsson/TT

Spanien vill passera Sverige och knipa direktplatsen till fotbolls-VM i Qatar.

Men jakten ser ut att fortsätta utan stjärnyttern Ferran Torres.

Manchester City-spelaren är fotskadad, och ser ut att missa de avgörande mötena med Grekland och Sverige i november, rapporterar Marca.

Under strecket
TT
Publicerad
Annons

21-årige Ferran Torres gjorde landslagsmål nummer elva och tolv i 2–1-segern mot Italien i Nations League-semifinalen förra veckan, men utgick i början av andra halvlek med en fotskada. Trots smärtor spelade han sedan 84 minuter i finalförlusten mot Frankrike i söndags. Nu rapporterar spanska sporttidningen Marca att en läkarundersökning, som gjordes när Ferran Torres återvände till Mancehster, visar att han har ådrigt sig en mindre fraktur i foten. Enligt Marca beräknas den initiala konvalescenstiden till minst en och en halv månad.

Med tanke på att Spanien möter Grekland på bortaplan den 11 november och sedan ställs hemma mot Sverige tre dagar senare, så ska det med andra ord mycket till för att Ferran Torres ska finnas med i VM-kvalavslutningen.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons