Annons

Spanien – det hetaste spelobjektet

EM-slutspelet närmar sig med stormsteg. Spelbolagen har mängder av spel att välja mellan och de vet vilka spel som är mest populära.
– Sedan lottningen genomfördes har Spanien varit väldigt populära bland våra kunder, säger Jörgen Sparredal, marknadschef på bet365.

Under strecket
Publicerad
Foto: ALESSANDRA TARANTINO/AP PHOTO

Intresset för spel på EM-slutspelet är massivt och spelbolagen jobbar för fullt med att bjuda på nya spel hela tiden. Det vet även vilka spel som är mest populära hos deras kunder.
– Sedan lottningen genomfördes har Spanien varit väldigt populära bland våra kunder. Många anser att de har hamnat i en lättare grupp än flera av de andra förhandsfavoriterna, vilket gjort dem till ett intressant spelobjekt, säger Jörgen Sparredal, marknadschef på bet365.

En annan fråga som många ställer sig är om Zlatan Ibrahimovic kommer att spela någon match i EM, Zlatan har haft problem med ett knä men enligt oddsen ska det inte vara någon risk att han missar EM. Det är låga odds på att han kommer att spela en hel match, 1,15 gånger pengarna och 4,65 på att han inte kommer att spela en hel match.

Annons
Annons
Annons