Till SvD.se
SvD Perfect Guide
Mode
Annons

Ett måste för dig som älskar kläder – spana in nya prylen

Christian
Foto: Christian

Säg hej då till skrynkliga blusar, ofräscha kostymer och krympta kjolar – och hej till ångskåpet 2.0, som snabbt och enkelt fräschar upp din garderob med hjälp av ånga.

LG Styler ser till att dina plagg alltid är fräscha och är ett måste för dig som älskar kläder – men inte att tvätta och stryka dem. Med ångskåpet spar du både tid och kraft.

Tänk dig när du ska gå på fest men din favoritklänning är smutsig och du inte hinner tvätta. Det har hänt några gånger va? Då är det perfekt att använda LG Styler. Eller på morgonen innan jobbet när kostymbyxorna har blivit skrynkliga. Eller när du vill slippa åka till kemtvätten för att för att tvätta din sidenblus.

Med sin eleganta design matchar ångskåpet dessutom din inredning.

Läs mer om LG Styler och köp den här!

Foto: Christian

Här är fyra smarta funktioner med LG Styler:

– Tar bort dålig lukt och skrynklor

Du känner säkert igen dig: dina kläder är inte smutsiga, men inte heller rena. De känns lite dassiga och ofräscha bara. En skjorta som bara använts en vanlig arbetsdag behöver inte alltid tvättas i maskin. Det spar tid, vatten, energi – och sliter mindre på kläderna att inte tvätta dem så ofta.

LG Styler fräschar upp dina kläder med ett knapptryck. De rörliga hängarna slätar ut skrynkliga plagg samtidigt som lukter och odörer tas bort med hjälp av ånga. Hängarna rör sig från höger till vänster 220 gånger per minut och jobbar för att hålla dina kläder så fräscha och skrynkelfria som möjligt med så lite arbete som möjligt av dig.

Se hur LG Styler fungerar här!

– Gör perfekta pressveck

Att göra snygga pressveck är en konst. Men med LG Styler slipper du ­pressen att lyckas, den gör nämligen jobbet åt dig. Den inbyggda byxpressen ger perfekta pressveck och tar samtidigt bort skrynklor så att dina byxor alltid ser välskötta ut.

– Sanerar bort allergener

Även om dina kläder inte har fläckar eller ser smutsiga ut så kan de ha samlat på sig allergener som stör både dig och personer i din omgivning.

LG Styler har ett saneringsprogram med den smarta TrueSteam™-teknologin som minskar allergener, som till exempel pollen, djurhår och kvalster, i din kläder. Programmet är perfekt att använda för att sanera material och produkter som är svåra att tvätta i maskin, som kashmir -eller ullplagg.

– Torkar ömtåliga plagg skonsamt

Har du också kläder som du knappt använder för att det är så omständligt att torka dem utan att de krymper eller går sönder?

LG Styler har ett torkprogram med låg temperatur som skonsamt torkar ömtåliga kläder som du inte kan eller vill torktumla. Så att du slipper oroa dig för att din favoritskjorta krymper eller dina snyggaste byxor blir slitna. Programmet är perfekt för allt från ullbyxor till kashmirtröjor.

Läs allt om LG Styler här!

Annons
Detta är en annons från LG, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.