"Sound of music" på Kulturhuset Stadsteatern

Teaterchef Maria Sid presenterar våren på  Kulturhuset Stadsteatern, här med regissören Ronny Danielsson och skådespelaren Peter Gardiner som är aktuella med ”Sound of music”.
Teaterchef Maria Sid presenterar våren på Kulturhuset Stadsteatern, här med regissören Ronny Danielsson och skådespelaren Peter Gardiner som är aktuella med ”Sound of music”. Foto: Matilda Rahm

Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm sätter upp "Sound of music" med Sara Jangfeldt och Peter Gardiner i huvudrollerna. Bland vårens premiärer finns också komedin "Älskling är jag hemma" i regi av Maria Blom.

Publicerad
Maria Sid är teaterchef på Kulturhuset Stadsteatern till och med 2022. Till vänster syns en figur från Marionetteatern.

Maria Sid är teaterchef på Kulturhuset Stadsteatern till och med 2022. Till vänster syns en figur från Marionetteatern.

Foto: Matilda Rahm
Annons

Efter renoveringen av Kulturhuset och den 18 månader långa utlokaliseringen är teaterns medarbetare tillbaka vid Sergels torg, men än så länge utan föreställningar för publik. Inte heller har man några klara premiärdatum – ännu. Det beror vilka restriktioner som kommer att gälla under våren.

– Så fort vi vet när vi kan öppna kommer vi att börja sälja biljetter, vi är vana och snabba med att improvisera, säger teaterchefen Maria Sid inför tomma gradänger under en presskonferens som strömmas digitalt.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons