Sorgens dag i Frankrike

Sju personer har frihetsberövats i samband med jakten på de misstänkta för attacken i Paris, enligt Frankrikes inrikesminister, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Enligt en anonym källa rör det sig om män och kvinnor som står de eftersökta bröderna nära.

Under strecket
TT
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Frankrike har vaknat upp till en sorgens dag, efter att maskerade män tog sig in på satirtidningen Charlie Hebdos kontor i Paris och sköt 12 personer i onsdags. Flaggorna vajar på halv stång i Frankrike som enats i chock och avsky efter det hänsynslösa dådet i Paris i vilket tolv personer dödades. Frankrikes president François Hollande har utlyst en nationell sorgedag. Samtidigt fortsätter jakten på de tre gärningsmännen. En person som pekats ut efter dådet, en 18-årig man, överlämnade sig till polisen sent i går kväll sedan han sett sitt namn cirkulera i sociala medier, uppger källor för nyhetsbyrån AFP.

En annan källa bekräftar för AFP att mannen gripits. Gripandet ska ha skett i Charleville-Mézières, nära gränsen till Belgien, skriver Le Monde.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons