Annons

Sorgehögtid för Texasoffren

USA:s president Barack Obama ledde på tisdagen en minneshögtid för massakeroffren på militärbasen Fort Hood. ”Ingen tro kan rättfärdiga dessa mordiska och fega handlingar. Ingen rättvis och kärleksfull Gud kan se välvilligt på dem”, sade Obama.

Reuters, TT
Uppdaterad
Publicerad
Med kängor, hjälmar och vapen formas på tisdagen ett minnesmonument för de soldater som dödades vid massmordet i basen Fort Hood i Texas för några dagar sedan.  President Barack Obama och makan Michelle deltog i en minneshögtid på basen. Bilden är tagen när presidentparet  landat i Killeen i Texas.
Med kängor, hjälmar och vapen formas på tisdagen ett minnesmonument för de soldater som dödades vid massmordet i basen Fort Hood i Texas för några dagar sedan. President Barack Obama och makan Michelle deltog i en minneshögtid på basen. Bilden är tagen när presidentparet landat i Killeen i Texas. Foto: AP

– Och för det han har gjort, vet vi att mördaren kommer att möta rättvisan - i denna värld och i nästa.

Med kängor, hjälmar och vapen formas på tisdagen ett minnesmonument för de soldater som dödades vid massmordet i basen Fort Hood i Texas för några dagar sedan. President Barack Obama och makan Michelle deltog i en minneshögtid på basen. Bilden är tagen när presidentparet landat i Killeen i Texas.

Foto: AP Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons