Recension

Epok Bar & restaurangSobert på Epok bar & ­restaurang men stelt koncept

NOSTALGI. En 50-talsinspirerad restaurang som vill mycket men inte når ända fram. Maten på Epok bar & ­restaurang är god men konceptet känns aningen sökt. Först när bardelen tar över börjar lokalen fyllas med folk.

Under strecket
Publicerad
God mat där köket inte räds smör är Epoks starkaste kort.

God mat där köket inte räds smör är Epoks starkaste kort.

Foto: LARS PEHRSON
Annons

Om hörnet från Stureplan huserar retrobetonade Epok bar & restaurang med 50-talet som inspirationskälla. Första intrycket är en ombonad interiör med bordslampor och stoppade sammetsfåtöljer. Dock saknas äkta 50-talsdetaljer som hade gett lite mer liv till det konceptuella vardagsrumsgreppet.

Inriktningen på maten ska också minna om förr och presentera svenska klassiker med fransk anknytning. Menyn är knapphändig med information och servitrisen är bättre på att få folk att trivas än på att besvara frågor om mat och dryck. Sandbergare är smörstekta bröd med tre tillbehör – löjrom, skagenröra och paté – som är mycket gott och väl räcker att dela på två.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons