X
Annons
X
Recension

Frantzén/Lindeberg Sober lyxverkstad

En kväll på Restaurang Frantzén/Lindeberg blir en oförglömlig upplevelse som förför, förbluffar och förnöjer.

Frantzén/Lindebergs grundare, köksmästare Björn Frantzén, och konditor Daniel Lineberg har en lång meritlista tryfferad med bland annat Edsbacka krog och Oaxen.
Frantzén/Lindebergs grundare, köksmästare Björn Frantzén, och konditor Daniel Lineberg har en lång meritlista tryfferad med bland annat Edsbacka krog och Oaxen. Foto: KARIN MALMHAV

Atmosfären på Stockholms senaste lyxkrog Frantzén/Lindeberg är sober, elegant och leende lågmäld. Och i denna distingerade miljö, den före detta stjärnkrogen Mistrals lokaler, ska man snart ertappa sig själv med att sitta och veva på en prydligt serverad speldosa, nynna med i Idas sommarvisa och på nästan allvar tycka att det förstärker matupplevelsen.

Frantzén/Lindebergs grundare, köksmästare Björn Frantzén, och konditor Daniel Lineberg har en lång meritlista tryfferad med bland annat Edsbacka krog och Oaxen.

Foto: KARIN MALMHAV Bild 1 av 1
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X