Annons

Snön fortsätter ställa till problem

Snön fortsätter ställa till problem i dag. I Västernorrland vräker snön ner och trafikolyckor rapporteras fortfarande från vägar runt om i landet.

Under strecket
TT
Uppdaterad
Publicerad

Insnöade bilar i Bromma.

Foto: TOMAS ONEBORG/SVD

På centralen i Stockholm.

Foto: TOMAS ONEBORG.

En plogbil i snöfallet på en avfart från E4:an söder om Linköping vid lunchtid på torsdagen. Snön fortsätter att falla och ställer till problem över stora delar av Sverige.

Foto: JOHAN NILSSON / SCANPIX

Översnöade bilar i Alvik, Bromma.

Foto: TOMAS ONEBORG

Åke Kling har gjort ett skidspår runt Rålambshovsparken, men han är besviken på att folk promenerar i spåren.

Foto: INGVAR KARMHED

En buss och en bil ligger insnöade i diket på riksväg 280 söder om Rimbo på torsdagen. I norra Uppland röjer man på torsdagen upp efter det snöoväder som drabbade området under onsdagen. Snön fortsätter ställa till problem då träd faller och snön driver.

Foto: JOHAN NILSSON / SCANPIX

Snöröjning och bärgning av en lastbil som hamnat i diket och rivit ner en ledning mellan mellan Knivsta och Rimbo på torsdagen.

Foto: SCANPIX

En översnöad bil vid Klarabergsviadukten i Stockholm.

Foto: LARS PEHRSON

Trafikkaoset fortsatte under natten. På riksväg 32 strax norr om Skänninge körde en lastbil i diket.

Foto: SCANPIX

En personbil och en lastbil som hamnat i diket mellan Knivsta och Rimbo på onsdagskvällen. Minst tre lastbilar och flera personbilar ligger i diket på riksväg 77 mellan Knivsta och Rimbo. Vägen är i princip helt oplogad eftersom plogbilarna har svårt att komma förbi olycksplatserna. Ett kraftigt snöoväder drabbade Svealand på onsdagen.

Foto: SCANPIX

Trafiken flyter igen på E4 mellan Iggesund och Njutånger i Gävleborg för bilister som tvingats vänta i timmar. Bärgningsarbetet efter två olyckor med lastbilar är nu avslutat.

Framkomligheten på E 4 mellan Sundsvall och Härnösand är däremot begränsad, eftersom många lastbilar och långtradare inte tar sig upp för backar och blir stående.

Annons
Annons
Annons