Annons
X
Annons
X

Snart premiär för filmen om Apples grundare

Filmen om Apple-grundaren Steve Jobs kommer att premiärvisas på Sundance filmfestival om tre veckor. Nu står det klart att distributionen av filmen i USA och Kanada drar igång i april.

[object Object]
Apples grundare Steve Jobs. Foto: AP

Filmen ”Jobs” ska visas under Sundance festivalens sista kväll 27 januari. Igår meddelade distributionsbolaget Open Road Films att de kommer att ha hand om lanseringen i USA och Kanada när den drar igång i april.

Filmen följer Steve Jobs liv från 1971 till 2000 och det mesta är inspelat i en garage i Palo Alto där it-jätten Apple föddes.

Det är sedan tidigare känt att Jobs levt ett annorlunda liv kantat av egendomliga kostvanor, stora humörsvängningar och tuffa konflikter. Han bland annat experimenterat med det hallucinogena drogen LSD, som han själv beskrev som något av det viktigaste som hänt honom.

Annons
X

Ytterligare en film om Jobs liv är på gång, skriver LA Times. Enligt tidningen bygger den på biografin skriven av Walter Isaacson som släpptes förra året.

QUIZ: Vad kan du om telefonnummer? quiz.svd.se QUIZ: Vad kan du om internetadresser? quiz.svd.se QUIZ: Vad kan du om sociala medier? quiz.svd.se Från vaggan till graven svd.se
Annons
Annons
X

Apples grundare Steve Jobs.

Foto: AP Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X