ManoshéInstavänligt, visst, men vad hände med maten?

Restaurang Manoshé litar på sin hummus. I väl hög grad.
Restaurang Manoshé litar på sin hummus. I väl hög grad. Foto: Gustaf Månsson

Instagramvänligt men inte mycket mer. Restaurang Manoshé utlovar ett ”unikt koncept” men levererar tråkig mat som varken lever upp till förväntningar eller pris.

Publicerad
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Del av avsmakningsmenyn – som helst ska klaras av på 1,5 timme.

Del av avsmakningsmenyn – som helst ska klaras av på 1,5 timme.

Foto: Gustaf Månsson
De kalla rörorna är helt okej, konstaterar SvD Krogguiden, men att de varma är en besvikelse.

De kalla rörorna är helt okej, konstaterar SvD Krogguiden, men att de varma är en besvikelse.

Foto: Gustaf Månsson
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Gustaf Månsson
Foto: Gustaf Månsson
Annons

Varmt gula lampor lyser under den turkosa markisen utanför restaurang Manoshé, The hummus club, på Sankt Eriksgatan. Neonskylten ”In hummus we trust” gör oss som älskar Mellanösterns geniala blandning av kikärter och sesampasta lite skönt ljumma i själen.

Vi är vänligt inställda när vi sätter oss mellan blandade sällskap av unga och äldre, kompisar och älskande, från när och fjärran. Inredningen är enkel och det drar lite kallt denna vinterkväll, men både ljudnivån och belysningen är dämpad så atmosfären är ändå behaglig.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons