Annons

Smekmånaden kvar i vardagen

Det är deras tredje sommar tillsammans på Solliden. Men den första som gifta. För SvD berättar prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill om vad de föll för hos varandra, relationen till Sverige och deras önskan om en ”mellanväg” mellan det offentliga och privata.

Under strecket
Publicerad

”Jag visste inte från början att Madeleine var en prinsessa från Sverige. Men fick naturligtvis veta det väldigt snabbt”, säger Christopher O’Neill som tillsammans med prinsessan Madeleine besökte Solliden i samband med firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag tidigare i år.

Foto: LINUS SUNDAHL-DJERF

Prinsessan Madeleine väntar barn tillsammans med Christopher O'Neill, uppger hovet på sin hemsida.

Foto: LINUS SUNDAHL-DJERF

SvD träffade det nygifta paret – Christopher O´Neill och prinsessan Madeleine – på Solliden på Öland. Det har gått en dryg månad sedan de vigdes i Slottskyrkan i Stockholm.

Foto: LINUS SUNDAHL-DJERF

Sommaren bjuder på en av sina vackraste och soliga dagar på Solliden på Öland när prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill möter oss på terrassen utanför det så kallade gröna rummet, inrett med fantastiska färgstarka 70-talsmöbler som kungen och drottningen fått i gåva av svenska folket.

Smekmånaden till Seychellerna är över. Men de är fortfarande ”i paradiset” som Madeleine säger.

Annons
Annons
Annons