X
Annons
X

Jonna Lundell: Skulle aldrig låta mitt barn se pranksen

Jocke & Jonna omsätter miljoner och har som två av Sveriges mest framgångsrika influencers stort inflytande över 100 000-tals barn. SvD hälsar på höggravida Jonna Lundell i nya lyxvillan i Norrköping för att tala om PMS, mammarollen, förebilder – och varför hon inte vill att hennes och Jockes barn blir en youtuber.

Läs mer om Mitt jag är mitt jobb
Molly, 10 år, får ta en selfie med idolen. På tåget hem försöker hon förklara varför hon ser så mycket på Jocke & Jonnas youtubekanal:
Molly, 10 år, får ta en selfie med idolen. På tåget hem försöker hon förklara varför hon ser så mycket på Jocke & Jonnas youtubekanal: "De är bra på att underhålla. Jocke brukar säga rätt roliga saker. Jonna är skojkaxig. Har man väl börjat se på den så kan man inte sluta. Foto: Allis Nettréus

"Mamma, vad är PMS?" Dottern, tio år, sitter uppslukad av sin läsplatta medan jag lagar middag och kollar jobbmejl samtidigt. Det blir lätt så som heltidsarbetande trebarnsmamma, att man låter Youtube vara barnvakt. Ärlig talat, lite väl ofta. Och sanningen att säga har jag inte alltid full koll på vad mitt barn faktiskt ser, frånsett att jag har klickat i den barnspärr som ska se till att olämpligt material filtreras bort.

Molly, 10 år, får ta en selfie med idolen. På tåget hem försöker hon förklara varför hon ser så mycket på Jocke & Jonnas youtubekanal: "De är bra på att underhålla. Jocke brukar säga rätt roliga saker. Jonna är skojkaxig. Har man väl börjat se på den så kan man inte sluta.

Foto: Allis Nettréus Bild 1 av 6

För Molly, 10 år, är varje detalj i parets hus bekant och hon kan lätt dirigera taxichauffören rätt: ”Där, där är det!” På uppfarten står hunden Batmans polisbil.

Foto: Allis Nettréus Bild 2 av 6

Själv hoppas Jonna bli sin egen dotters bästa vän. ”Det var den relation jag hade med min mamma.”

Foto: Allis Nettréus Bild 3 av 6

Presenter från fansen.

Foto: Allis Nettréus Bild 4 av 6

Byggmaterial och babyprylar står huller om buller i parets nya hus.

Foto: Allis Nettréus Bild 5 av 6

Spjälsängen är redan bäddad för Lunabelle som ska födas om några veckor.

Foto: Allis Nettréus Bild 6 av 6
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X