Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Perfect Guide

Skolstarten får flygbolagen att rea ut sina solresor

Vi är många som drömmer om att förlänga sommaren med en semesterresa. Nu kommer goda nyheter från resebranschen: skolstarten har fått priserna att sjunka för utlandsresor. Med en varm sommar som dessutom pressat ner priserna är det fyndläge för en resa till solen.
– Sommarens höga temperaturer har lett till att de resenärer som söker sol och värme inte har behövt söka sig söderut, säger Katarina Daniels hos resebyrån Ticket. Priserna har sjunkit och för de som inte reser med barn och inte behöver förhålla sig till terminerna är de sista två veckorna i augusti samt hela september en perfekt period för en utlandsresa.

Annons
X

Det är främst resor kring Medelhavet och till Kanarieöarna som dykt i pris. Kroatien, Grekland och Turkiet är några av de billiga destinationerna. Exempelvis kan du pipa ner till Zakynthos för 1 799 kr och Marmaris för 1 549 kr.
De allra flesta semesterfirarna som stannat på hemmaplan har nog njutit av årets sommar, säger Katarina Daniels. Men trots detta är det svårt att helt koppla bort alla måsten när man fortfarande är hemma, något som är betydligt lättare när man reser iväg.

Följ oss på Facebook!

Vi ger dig riktigt bra saker att läsa, titta på och inspireras av!

Facebook

Till Toppen