Annons

Skapade 39 nya vanor på 40 veckor – se listan

Handelsprofessorn Micael Dahlen älskar att ta reda på hur människor fungerar, som hur lång tid det tar att etablera en vana. Med sig själv som studieobjekt bestämde han sig för att skapa 40 nya vanor på 40 veckor. Han lyckades med 39.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad

Med hälsan i fokus skapade Micael Dahlen 40 nya vanor på 40 veckor (se listan nedan). Han lyckades behålla alla utom en.

Foto: Emma-Sofia OlssonBild 1 av 3

Författaren och "rockstjärneprofessorn" Micael Dahlen gör numera något oväntat varje dag. Han har skippat de vita lögnerna, men tar annars gärna en omväg innan han duschar i iskallt vatten.

Foto: Emma-Sofia OlssonBild 2 av 3

Micael Dahlen pratar om ”vankraft”, en kraft som kan göra det svåra lätt: ”När man vet att det snart är över, blir det så mycket enklare att stå ut”.

Foto: Emma-Sofia OlssonBild 3 av 3
Efter reklamen visas:
Micael Dahlen

2017 års Mensapristagare Micael Dahlen skedar i sig något som ser ut att vara en jättelik portion chokladpudding. Det kunde inte vara mer fel. En ”acai bowl”, som är en krämig mix av banan och frysta acaibär skördade i Amazonas, ska vara bland det nyttigaste du kan äta. Och om det är något han numera är noga med så är det hälsan.

Annons
Annons
Annons