Annons

Singel, album och turné med Bob Hund

Bob Hund är aktuella med nya singeln "Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli". Senare i vår släpper bandet sitt nya album "0-100" och ger sig dessutom ut på turné. Pressbild.
Bob Hund är aktuella med nya singeln "Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli". Senare i vår släpper bandet sitt nya album "0-100" och ger sig dessutom ut på turné. Pressbild. Foto: Ellika Henrikson

Bob Hund avslöjar att de senare i vår släpper ett nytt album och dessutom ger sig ut på en stor turné. Som en försmak på vad som väntar släpper bandet nu låten "Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli".

Under strecket
Viktor Andersson / TT
Publicerad

Låten "Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli" är första singeln på bandets nionde studioalbum "0-100" som släpps den 10 maj 2019. Nämnas kan att albumet delvis spelades in live under två spelningar på Orionteatern i Stockholm tidigare i år – med hjälp av publiken.

På singeln gästas Bob Hund av Slowgold och Sara & Samantha, alla tre körar och de sistnämnda spelar även stråkar. "Vi är såå lyckliga som bara olyckliga människor kan bli" beskrivs i ett pressmeddelande som "ett perfekt exempel på bandets förmåga att skapa en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet".

Annons
Annons
Annons