Shuttle XP17 Archos AV-420 Sanyo PLV-Z3

Under strecket
Publicerad
Annons

LCD-skärm på 17 tum med upplösning 1280x1024 pixlar. Integrerat handtag upptill somgör den enkel att ta med. Väldesignad och elegant och går väl ihop med företagets XPC-serie, men fungerar även med andra datorer. God responstid och bra färgåtergivning. Det kan dock vara svårt att undvika reflexer då skärmen är täckt av en glasyta. Kostar cirka 6 800 kronor vilket anses vara något högt.
Med bärbara Archos AV-420 går det att titta på bilder från minneskort, föra över film och program från tv och dator liksom att lyssna på musik. 20 GB i minne. Enligt testarna kompakt, lätt att använda, har en bra skärm och håller hög kvalitet för film och musik. Många inställningsmöjligheter. Priset är dock högt. Kostar cirka 5 600 kronor.
LCD-projektor med 16:9-panel som har en upplösning på 1280x720 pixlar. Presterar bra och god bildkvalitet med bra och naturtrogna färger samtidigt som skärpan är hög. Tystgående. Bra inställningsmöjligheter . Inga artefakter och vertikala band och menar att färgåtergivning och skärpa är
mycket god. Kostar cirka 16 500 kronor

Annons
Annons
Annons