X
Annons
X

Årets semmeltrend är här: Nachosemlan

Julskinkan är knappt uppäten när semlorna börjar locka på butiks- och kaféhyllorna. En av årets nymodigheter är nachosemlan.

Konditorer både förfasas och gnuggar händer åt att traditionen förändras.

Av TT
Läs mer om Fettisdagen
En nachosemla från Mr Cake i Stockholm består av nachochips gjorda av vetedeg med kardemumma som man doppar i grädde och mandelmassa.
En nachosemla från Mr Cake i Stockholm består av nachochips gjorda av vetedeg med kardemumma som man doppar i grädde och mandelmassa. Foto: Christine Olsson

Det är över fem veckor kvar till årets fettisdag. Men på bagerier runt om i landet rullas det redan nu ut vetebullar fyllda med grädde och mandelmassa.

En nachosemla från Mr Cake i Stockholm består av nachochips gjorda av vetedeg med kardemumma som man doppar i grädde och mandelmassa.

Foto: Christine Olsson Bild 1 av 3

Semlor på konditori Vetekatten.

Foto: Anders Ahlgren Bild 2 av 3

Falukorvsemlan har tagits fram av konditorn Sofia Westergran Larsen på Strömsholms Marketenteri i Västerås.

Foto: Sofia Westergren Larsen Bild 3 av 3
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X