Annons
X
Annons
X

Seinfeldmaraton på Stockholmshotell

I helgen kan alla Seinfeld-fans frossa i tv-serien. På Rica Talk Hotel arrangeras ett Seinfeldmaraton med underhållning dygnet runt i fyra dagar. Seriens kända maträtter kommer också att serveras i den svenska filialen av ”Monk´s diner”.

Jerry Seinfeld, seriens frontfigur, uppmärksammades i november när han besökte Stockholm för att marknadsföra sin film ”Bee movie”. Det stora intresset för den amerikanska tv-serien födde idén till temahelgen på Rica Talk Hotel, som ligger vid Stockholmsmässan i Älvsjö.

– Vi kommer att visa serien i alla rum, i baren och i restaurangen. Första avsnittet visas i kväll och sedan rullar det på oavbrutet till och med måndag förmiddag, berättar Ulrika Larsson, marknads- och kommunikationsansvarig på hotellet.

Maratonhelgen inleds med pilotavsnittet ”The Seinfeld Chronicles”från 1989 och avslutas med ”The Final 1 & 2” ur nionde och sista säsongen. Några specialavsnitt kommer också att visas i den omgjorda restaurangen som tillfälligt döpts om till ”Monk´s diner” efter Seinfeldsgängets favorithak. För att skapa den rätta atmosfären kommer en stor bild från serien att täcka ena väggen.

Annons
X

– Där kommer man att kunna äta olika specialitéer från serien. Som Elaines favoritsallad, ”Bologna Sandwiches” och ”Chocolate Babka”. Det kommer att vara amerikanskt, och kanske inte finnas så mycket vinglas på borden, utan snarare servetthållare och ketchup, säger Ulrika Larsson.

Det är inte bara nattgäster som är välkomna på hotellets temahelg. Är man bara sugen på att njuta av gamla avsnitt kan man till exempel slå sig ner vid ett bord i ”Monk´s diner” och äta en amerikansk frukost. De mest hängivna fansen har också chans att spänna musklerna och tävla i olika frågesporter om serien.

Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X