Annons

Margit Richert:SD:s väljare hatar inte invandrare – de hatar er, stockholmare!

Margit Richert är trött på trångsynta stockholmare som åker ut i spenaten och skakade skildrar det ”Det Nya Sverige”. Expressens Jens Liljestrand till vänster, SvD:s Ivar Arpi till höger. Arkivbilder.
Margit Richert är trött på trångsynta stockholmare som åker ut i spenaten och skakade skildrar det ”Det Nya Sverige”. Expressens Jens Liljestrand till vänster, SvD:s Ivar Arpi till höger. Arkivbilder. Foto: Stina Stjernkvist/TT, Ulf Palm/TT, Tomas Oneborg

Lantissafari. Det är vad Jens Liljestrand och Ivar Arpi ägnar sig åt när de lämnar Stockholm och ger sig ut på landsbygden för att skakade återvända och skildra allt vad de sett.

Under strecket
Publicerad

Lantissafarisäsongen är igång. Journalister och andra lösa tyckare ger sig ut på landsbygden för att skakade återvända till sina hyperbelånade skokartonger och skildra allt vad de sett.

Först ut var Expressens Jens Liljestrand (på föreläsningsturné genom landet) och Svenska Dagbladets Ivar Arpi (i en icke namngiven bruksort). Om ni missat deras alster behöver ni inte oroa er. Det kommer fler efter semestrarna.

Annons
Annons
Annons