Annons

SD: Vi vill ha lösningar för trafiken i Stockholm

Gabriel Kroon (SD) skriver i en replik till Jan Valeskog (S) att önskan om att bryta låsningarna i Stockholms trafikpolitik är välkommen.
Gabriel Kroon (SD) skriver i en replik till Jan Valeskog (S) att önskan om att bryta låsningarna i Stockholms trafikpolitik är välkommen. Foto: Tomas Oneborg, pressbild
Under strecket
Publicerad

Jan Valeskog (S) debatterade nyligen på SvD Debatt angående trafiken i Stockholm och vilka åtgärder som kan lösa problemen samt hur man kan få till en majoritet för att driva igenom förslagen. Jan Valeskog föreslår att Alliansen ska släppa de politiska låsningarna. Karl Henriksson (KD) menar i en replik att det är den S-ledda regeringen som är bromsklossen i det stora hela, inte några politiska låsningar.

För Sverigedemokraterna är Jan Valeskogs initiativ att bryta de politiska låsningarna ett välkommet inslag i debatten. Det är viktigt att vi ser till medborgarnas bästa och arbetar från politiskt håll för att genomföra detta, oavsett partitillhörighet. Karl Henriksson verkar ytligt öppen för att bryta de politiska låsningarna, men om man ser till vad Alliansen i regionen har valt och sagt är det svårt att se att han menar allvar: Alliansen och Miljöpartiet har ett mål om att minska biltrafiken.

Annons
Annons
Annons