Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Foto: Adam Wrafter/SvD/TT / TT NYHETSBYRÅN
Perfect Guide

SAS gör vegansk mat till standard

Köttfria menyer har blivit allt populärare. Både ur hälso- och klimatperspektiv. Nu hakar SAS på trenden och inför en vegansk meny i standardutbudet. Med start i november serverar man en rätt helt utan inslag från djurriket.
– Med ett ökat intresse i samhället för växtbaserad kost är det angeläget att prova en vegansk rätt i vår meny, säger Karl Sandlund, chef på SAS.

Annons
X

Den veganska rätten innehåller timjanrostad svamp från Hällestad med sallad på linser och rödbetskokt vete, svarta bönor från Öland och dragon, rödbetshummus på gul vretärt från Bjälösa, Östergötland och hyvlade gulbetor. Till det: persiljevinägrett och vinägerrostad bovete.

Den veganska satsningen är ett test och pågår i två veckor.

Foto: TT

Följ oss på Facebook!

Vi ger dig riktigt bra saker att läsa, titta på och inspireras av!

Facebook

Till Toppen