Annons

Sarri om hotet: "Jag måste jobba på"

Chelseas tränare Maurizio Sarri i samspråk med anfallaren Gonzalo Higuaín på väg ut till träningen på klubbens träningsområde i Cobham. På torsdag väntar Malmö FF i returen av 16-delsfinalen i Europa League hemma på Stamford Bridge.
Chelseas tränare Maurizio Sarri i samspråk med anfallaren Gonzalo Higuaín på väg ut till träningen på klubbens träningsområde i Cobham. På torsdag väntar Malmö FF i returen av 16-delsfinalen i Europa League hemma på Stamford Bridge. Foto: Daniel Kihlström / TT

Chelsea är fortsatt en skakad storklubb.

Den pressade tränaren Maurizio Sarri vågar ändå tro att han får behålla jobbet ett tag till.

– Jag är inte säker, men jag måste jobba på, säger italienaren inför hemmamötet med Malmö FF i Europa League-slutspelet.

Under strecket
TT
Publicerad

Ute i gemytliga Cobham, knappt tre mil sydväst om London, råder ett lantligt lugn kring Chelseas gigantiska träningsområde. Storklubben är dock allt annat än i harmoni. "Du får sparken i morgon!" Ramsan ekade mellan de fyra läktarsektionerna av Stamford Bridge i måndags när Chelsea åkte ur FA-cupen efter 0–2 mot Manchester United.

– Jag måste tro på att jag kommer vara manager för Chelsea under en lång tid, annars kan jag inte göra mitt jobb, säger den pressade tränaren Maurizio Sarri på en presskonferens inför torsdagens retur i 16-delsfinalen av Europa League hemma mot Malmö FF.

Annons
Annons
Annons