Annons

Sarah Dawn Finer: "Blir många snuskiga skämt"

Sarah Dawn Finer gör sin andra säsong som programledare för tv-programmet "Så ska det låta". Årets säsong av "Så ska det låta" har premiär söndag den 13 januari.
Sarah Dawn Finer gör sin andra säsong som programledare för tv-programmet "Så ska det låta". Årets säsong av "Så ska det låta" har premiär söndag den 13 januari. Foto: Anders Wiklund/TT

"Så ska det låta" bjuder i år på många debutanter.

Dessutom gör programmets första programledare Peter Harryson comeback – men som tävlande.

– Det är så roligt att själva urfadern ville vara med, att han bjussade på det efter tio år, säger Sarah Dawn Finer, som leder sin andra säsong av programmet.

Viktor Andersson / TT
Publicerad

Bland den 24:e säsongens 32 deltagare är hela 22 debutanter, förutom Peter Harryson kan man också nämna Ola Salo och Eric Saade som för första gången tar ton i programmet.

– Det är inte bara artister som tävlar, utan också skådespelare, programledare och komiker. Några avsnitt är riktigt sångstarka, medan andra är mer humoristiska. Roligast är att vi får ha med några av Sveriges nu största artister, samtidigt som vi kan presentera några som inte är fullt lika kända för en stor publik, säger Sarah Dawn Finer.

Annons
Annons
Annons