Så vinner du med ”Foppa”

Det har länge spekulerats i om Peter Forsberg skulle spela något i år. Svaret blev NHL-spel i den nygamla klubben Colorado. Redan nu har spelbolagen Expekt och Betway tagit fram spel på hur det kommer att gå för honom.

Under strecket
Publicerad
STEVE MATTEO/AP PHOTO DAVID ZALUBOWSKI/AP PHOTO
Foto: STEVE MATTEO/AP PHOTO DAVID ZALUBOWSKI/AP PHOTO
Annons

Peter ”Foppa” Forsberg har spelat nio säsonger i Colorado och har vunnit två Stanley Cup-titlar med klubben. Nu är han tillbaka i den nygamla klubben. Redan nu kan du spela och vinna pengar på hur lyckosam ”Foppas” comeback blir i klubben. Spelbolagen Betway och Expekt har tagit fram oddsen på comebacken och Expekt erbjuder 20 gånger insatsen på att Colorado med ”Foppa” i laget vinner Stanley Cup den här säsongen.
– ”Foppas” comeback är ju glödhet och vi kommer helt klart att få mer spel på Colorado när han börjar spela där. Vi kommer att fylla på med mer spel efterhand när comebacken spikas och vi vet mer detaljer, säger Expekts Dan Vikman.

Betways kundchef Johan Rikner tror att Forsberg comeback blir lyckad.
– 16 matcher återstår av grundserien och kommer han upp i sin normala kapacitet kommer han vara Colorados ledande spelare. Chansen att han ska vinna interna poängligan räknat från hans comeback ser vi som stor och ger två gånger pengarna. ”Foppa” brukar alltid producera och skulle nog inte skrivit på om han inte kände att han hade mycket att ge. Dessutom har inte Colorado någon riktig poängmaskin, säger Johan Rikner.

Annons
Annons
Annons