Annons

Så får du nyheterna direkt i mobilen

SvD:s pushnotiser i mobilen.
SvD:s pushnotiser i mobilen. Foto: Yvonne Åsell

Med SvD:s app får du de stora nyheterna och analyserna i din mobiltelefon – direkt när de händer. Gör så här för att ladda hem appen.

Under strecket
SvD
Uppdaterad
Publicerad

När något viktigt har inträffat som är av omedelbart intresse för våra läsare skickar SvD ut ett kort meddelande till hundratusentals mobiltelefoner.

Genom att klicka på meddelandet, som kallas för pushnotis, kommer du som användare direkt till artikeln. Du får också pushnotiser när vi har publicerat exklusiva SvD-nyheter och intervjuer med tungviktare eller om någon av våra profilerade skribenter har analyserat ett viktigt skeende.

För den som är särskilt intresserad av ekonominyheter finns också möjligheten att få liknande direktmeddelanden från SvD Näringsliv.

Så här gör du:

Börja med att ladda ned apparna Svenska Dagbladet och/eller SvD Näringsliv. Du hittar dem i App Store (för Iphone) eller Google Play (för Android-telefoner). Alternativt kan du hitta apparna i nedanstående länkar:

Iphone:
Svenska Dagbladet
SvD Näringsliv

Android:
Svenska Dagbladet
SvD Näringsliv

När appen är installerad är det viktigt att du godkänner med ”ok” om du får frågan om du vill tillåta pushnotiser från SvD. Du kan behöva öppna appen för att få denna fråga. Om det inte fungerar kan du själv kontrollera att du tillåter SvD:s pushnotiser enligt instruktioner nedan.

Annons
Annons

Så här går du i så fall till väga om du har en Iphone:

Gå in under inställningar. Leta reda på Svenska Dagbladets app.

Välj notiser och tillåt dem. Välj hur de ska visas.

Så här går du till väga om du har en Android-telefon:

1: Gå in under Inställningar.

2: Välj Ljud och avisering

3: Välj Appaviseringar

4: Klicka på appen Svenska Dagbladet eller SvD Näringsliv.

5: Se till att appar inte är blockerat.

Du kan närsomhelst välja att avsluta tjänsten.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons