Annons

Renovera? Så vet du att firman är reko

Med Servicefinder kan du enkelt komma i kontakt med duktiga hantverkare i ditt område.
Med Servicefinder kan du enkelt komma i kontakt med duktiga hantverkare i ditt område. Foto: COLOURBOX

Svenskarnas renoveringsintresse är fortsatt högt.

Dels till följd av pandemin. Mer tid i hemmet och mindre utgifter på resor.

Men också för att det numera är enklare än någonsin att hitta trygga hantverkare.

Så hittar du rätt firma för jobbet – utan extra kostnad.

När renoveringsidén väl är spikad kommer ofta suget att sätta igång så snart som möjligt. Men innan du anlitar hjälp är det viktigt att du vänder dig till flera olika hantverkare. Tråkigt och tidsödande, kan tyckas – men nödvändigt för att slippa dyra överraskningar.

Och det är då Servicefinder kommer in i bilden. Här kan du enkelt och utan kostnad skapa en förfrågan, luta dig tillbaka och låta hantverkarna hitta dig. De företag som finns i närheten och är relevanta kommer att höra av sig.

– Beskriv gärna projektet så utförligt du kan, och skicka med bilder om det är möjligt. Det brukar generera fler svar, säger Robert Fourén, vd på Servicefinder.

Alla anslutna företag kontrolleras

Oavsett storleken på ditt renoveringsjobb är det rätt folk på rätt plats som är huvudsaken. Att hantverkaren har den kompetens som krävs och att ekonomin är i ordning.

Servicefinder kontrollerar alla företag innan de får ansluta sig till tjänsten.

– Vi kollar att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte försatta i konkurs. Du kan därför känna dig trygg med att du får kontakt med seriösa leverantörer, säger Robert Fourén.

Ta del av tidigare omdömen

Andras erfarenheter är kanske det som känns allra tryggast när vi ska hitta rätt på okänt vatten. Inom allt från valet av frisör, restaurang, till vårdcentral och skola åt barnen.

Och så klart även när det gäller tjänsteföretag. Därför blir alla hantverkare som är anslutna till Servicefinder utvärderade efter slutfört arbete, och omdömen från tidigare kunder publiceras på företagens profilsidor där du enkelt kan ta del av dem.

– Alla som använder vår tjänst blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme på företaget de har anlitat. På så vis kan du alltid känna dig trygg i att alla omdömen är baserade på verkliga upplevelser, säger Robert Fourén.

Annons
Detta är en annons från Servicefinder, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.