Annons

”Jag vill gärna inge hopp till de som är 50 plus”

Läskigt? Kanske. Hopplöst? Knappast. När äktenskapet tagit slut kan det kännas som ett stort steg att börja dejta. Men det finns många fördelar med att vara lite äldre, menar relationsexperten Charlotte Sander – och nätet gör det lättare än någonsin att hitta rätt.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad
Ett nytt kärleksförhållande behöver inte se ut som det man lämnat bakom sig. Många äldre par väljer till exempel att inte flytta ihop.
Ett nytt kärleksförhållande behöver inte se ut som det man lämnat bakom sig. Många äldre par väljer till exempel att inte flytta ihop. Foto: Anna Berkut/IBL

”Divorce day.” I England kallas den första arbetsdagen efter årsskiftet just så – skilsmässodagen. Efter julstök, långa semesterdagar och oinfriade förväntningar skiljer vi oss. Äktenskapet går itu och livet sätts på paus.

Ett nytt kärleksförhållande behöver inte se ut som det man lämnat bakom sig. Många äldre par väljer till exempel att inte flytta ihop.

Foto: Anna Berkut/IBL Bild 1 av 5

Charlotte Sander är samtalsterapeut och driver sajten relationsexperten.se.

Foto: Dennis Guldstrand Bild 2 av 5

För någon som inte dejtat på länge kan nätdejting kännas lagom tryggt. Scrolla ned för en lista på appar och webbsajter som erbjuder dejting för äldre.

Foto: Carolina Byrmo/IBL Bild 3 av 5

”Jag vill gärna inge hopp till de som är 50 plus”, säger relationsexperten Charlotte Sander. Nedan ger hon konkreta råd till dig som vill börja dejta.

Foto: Colourbox Bild 4 av 5
Bild 5 av 5
Annons
Annons
Annons