Annons

S föreslår flyktingbonus

Socialdemokraternas ledning vill att kommuner som tar emot många flyktingar ska få en ”solidaritetsbonus”. De andra kommunerna ska betala, uppger Ekot i Sveriges Radio.

TT
Publicerad
Stefan Löfven, partiledare, Socialdemokraterna
1. En jättebra bok, någon skönlitteratur som man kan koppla av med. Jag tänker inte på någon särskild titel. Men min fru är jättebra på det. Hon kommer säkert att hitta något bra. 
2. Att varselvågen bryts av, att vi ser en uppgång igen så att folk kommer tillbaka i arbete.
Stefan Löfven, partiledare, Socialdemokraterna 1. En jättebra bok, någon skönlitteratur som man kan koppla av med. Jag tänker inte på någon särskild titel. Men min fru är jättebra på det. Hon kommer säkert att hitta något bra. 2. Att varselvågen bryts av, att vi ser en uppgång igen så att folk kommer tillbaka i arbete. Foto: SCANPIX

Partiledaren Stefan Löfven motiverar förslaget, som ska behandlas på S-kongressen i april, med att för få kommuner tar ansvar i dag.

Stefan Löfven, partiledare, Socialdemokraterna 1. En jättebra bok, någon skönlitteratur som man kan koppla av med. Jag tänker inte på någon särskild titel. Men min fru är jättebra på det. Hon kommer säkert att hitta något bra. 2. Att varselvågen bryts av, att vi ser en uppgång igen så att folk kommer tillbaka i arbete.

Foto: SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons