Annons

Rosengårds CL-taktik: "Spela ut dem"

Rosengårds Caroline Seger säger att det krävs fokus om laget ska gå vidare till åttondelsfinal i Champions League: "Vi kommer inte att få något gratis och det är vi väl medvetna om". Arkivbild.
Rosengårds Caroline Seger säger att det krävs fokus om laget ska gå vidare till åttondelsfinal i Champions League: "Vi kommer inte att få något gratis och det är vi väl medvetna om". Arkivbild. Foto: Emil Langvad/TT

Oavgjort räcker för de svenska lagen. Men varken Linköping eller Rosengård tänker backa hem i Champions League-returen.

– Förhoppningsvis kan vi spela ut dem här hemma, säger Rosengårds Caroline Seger inför sextondelsfinalen mot rumänska Cluj.

TT
Publicerad

Rosengård tog en arbetsseger borta mot Cluj, men Caroline Seger känner att segern kunde ha varit större än 1–0. Det fanns ett visst missnöje med såväl underlaget som materialet nere i Rumänien.

– Det kunde ha blivit både 2–0 och 3–0 där borta. Sedan är det några situationer som vi är slarviga i och de kunde ha fått oavgjort, så det är små marginaler. Men jag tror att vi kan spela bättre fotboll här hemma, med tanke på hur planen och bollarna såg ut där borta, säger landslagsstjärnan inför onsdagens retur i Malmö.

Annons
Annons
Annons