Resebolagen satsar på Florida

Den låga dollarkursen har ökat resandet till USA rejält. Under nästa år startar tre svenska arrangörer upp charter till sol- och badresmål på andra sidan Atlanten, med fokus framför allt på Florida.

Publicerad
Islamorada, Florida Keys.

Islamorada, Florida Keys.

Foto: LYNNE SLADKY/AP
Annons

Först ut är Solresor, som startar två rundresor, en till Florida och en till USA:s västkust redan i maj 2008. Västkustresan går mellan San Fransisco, Santa Barbara, Los Angeles och San Diego. Besök vid Grand Canyon och i Las Vegas ingår också. Arrangörens Floridaresa kommer fortsätta under vintern och omfattar Key West, Key Largo, Fort Myers och Kennedy Space Center, och kan kombineras med en vecka i Miami Beach. Solresor flyger reguljärt med Lufthansa och det blir byte i Frankfurt för resenärer från Sverige.

Till vintern är det sedan dags för Ving och Fritidsresors charterpaket till Florida, med start i slutet av oktober. Ving har hotell i Miami, Fort Lauderdale, Lauderdale by the Sea, Orlando, Key West, Clearwater Beach och Fort Myers Beach, och satsar också på kombinationer, kryssningar och hyrbilspaket.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons