X
Annons
X

Reinfeldt i Afghanistan

Statsminister Fredrik Reinfeldt är i Afghanistan. Han anlände till den svenska förläggningen Camp Northern Lights i Mazar-i-Sharif tidigt på måndagseftermiddagen svensk tid. Det rapporterar TT:s utsände.

Statsminister Fredrik Reinfeldt kom till Afghanistan och de svenska trupperna på måndagen. Av säkerhetsskäl har resan hemlighållits. Bilden: Reinfeldt  i cockpit på ett Herkulesplan på väg in över gränsen mellan Turkmenistan och Afghanistan.
Statsminister Fredrik Reinfeldt kom till Afghanistan och de svenska trupperna på måndagen. Av säkerhetsskäl har resan hemlighållits. Bilden: Reinfeldt i cockpit på ett Herkulesplan på väg in över gränsen mellan Turkmenistan och Afghanistan. Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX

Cirka en timme försenad klev statsministern av Hercules-planet på den tyska flygplatsen Marmal utanför Mazar-i-Sharif och hälsades av svensk fanvakt.

Statsminister Fredrik Reinfeldt kom till Afghanistan och de svenska trupperna på måndagen. Av säkerhetsskäl har resan hemlighållits. Bilden: Reinfeldt i cockpit på ett Herkulesplan på väg in över gränsen mellan Turkmenistan och Afghanistan.

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X