Rehn lär aldrig få kliva längst fram i Dif:s tränarled

Under strecket
Publicerad
Annons

KOMMENTAR | Avhoppet

Kjell Jonevret skyller sitt misslyckande på fansen. Stefan Rehn blir aldrig ansvarig tränare i Djurgården. Det är kontentan av fredagens förändring.
Anders Grönhagen är en trevlig man, vars pappa var socialdemokratisk riksdagsman från Kramfors. Även om anställningen av Anders bara är temporär känns den fantasilös. Det är tio år sedan han åkte ur som blårandigt ansvarig.
Jag tror inte ett dugg på att Kjell Jonevret har fullt förtroende från spelare och styrelse. Då går man inte ut på plankan med bara sex omgångar kvar. I mina ögon har han sparkats. Till skillnad från sin företrädare Zoran Lukic verkar han svälja stoltheten och jobba kvar i föreningen.
Jonevret var aldrig någon 4-3-3-man. Det är grunden till hans tilltagande problem. Han kunde inte utveckla spelet. Det verkar inte heller Stefan Rehn få någon chans att göra. Efter SM-guldet 2002 är Rehn på väg att fullfölja sin fjärde säsong i tränarstaben. Ett naturligt steg vore att kliva högst upp för 39-åringen. En utveckling som plötslig verkar
orealistisk om han inte ens bedöms klara av årets slutspurt.

Annons
Annons
Annons