Satsar 2 miljarder på miljö och klimat

Miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) och finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP) presenterar regeringens satsningar på klimat och miljö i vårändringsbudgeten.
Miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) och finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP) presenterar regeringens satsningar på klimat och miljö i vårändringsbudgeten. Foto: Stina Stjernkvist/TT

”Vi kan fortsätta att skydda klimatet och människors hälsa”. Miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) och finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP) presenterade på måndagen regeringens satsningar på klimat och miljö i vårändringsbudgeten.

Under strecket
Direkt
Publicerad
Annons

Regeringen satsar knappt 2 miljarder kronor på miljö- och klimat i vårändringsbudgeten. Största posten är 750 miljoner till klimatklivet och ladda hemmastödet.

Det sade miljö- och klimatminister Isabella Lövin och finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund vid en pressträff på måndagen när de presenterade regeringens satsningar på klimat och miljö i vårändringsbudgeten.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons