Provbaka och vinn en bok

Hembakat. Allt från goda bröd till knapriga tilltuggskex bjuder Heléne Johansson på i sin bok Bröd från Brunkebergs bageri. Prova att baka några av bröden och du kan också vinna boken. Recept Heléne Johansson.

Under strecket
Publicerad
EFAN WETTAINEN
Foto: EFAN WETTAINEN
STEFAN WETTAINEN
Foto: STEFAN WETTAINEN
STEFAN WETTAINEN
Foto: STEFAN WETTAINEN
STEFAN WETTAINEN
Foto: STEFAN WETTAINEN
Annons
EFAN WETTAINEN
Foto: EFAN WETTAINEN
STEFAN WETTAINEN
Foto: STEFAN WETTAINEN
STEFAN WETTAINEN
Foto: STEFAN WETTAINEN
STEFAN WETTAINEN
Foto: STEFAN WETTAINEN

Skicka namn och adress till
koket.bok@svd.se eller på ett vykort till SvD/Köket, 105 17 Stockholm senast 6 november. Märk mejl eller vykort med Bröd.

Foto: EFAN WETTAINEN

Parmesanex

Degrullarna kan frysas och tas fram en halvtimme innan de skärs i skivor och gräddas.
Läs hela receptet.

Foto: STEFAN WETTAINEN

Matiga muffins

Goda muffins som du fyller med det du vill.
Läs hela receptet.

Foto: STEFAN WETTAINEN

Brunkebergs svartbröd

Brödet bör helst bakas en dag innan det ska ätas, så att det får mogna lite.
Läs hela receptet.

Foto: STEFAN WETTAINEN

Mjuka vallmobröd

Ett perfekt bröd när man är på språng.
Läs hela receptet.

Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons