Annons

Prisad dammsugare förutser din smuts

Tycker du också dammsugning är det tråkigaste som finns? Med den hyllade robotdammsugaren iRobot Roomba J7 slipper du. Det bästa av allt? Den blir smartare varje gång den används.

Alla teknikprylar drabbas till en början av barnsjukdomar, så även framgångssagorna. Länge hade robotdammsugarna svårigheter att navigera runt hinder på golvet som mattkanter och möbler. Risken för att dammsugaren skulle få med sig leksaker eller komma åt sladdar under städning var också stor. Med nya iRobot Roomba J7 är detta ett minne blott.

Identifierar hinder

Roboten är utrustad med en kamera som hjälper den att upptäcka “faror” – elsladdar eller efterlämingar av djur, exempelvis – och i stället städar runt hindret. Skulle du ha tappat din mobilladdare på golvet, precis innan dammsugning, kommer den alltså inte vara spårlöst försvunnen när du kommer hem. Extra tuffa områden som mattor med husdjurshår, golvlister och hörn är inte heller något problem för iRobot Roomba J7. Dessa blir skinande rena tack vare en kraftig sugfunktion och kompletterande borstar.

Ännu smartare med tid

Varje hem är såklart helt unikt och städbehovet för just ditt hem behöver nödvändigtvis inte vara likt din grannes lägenhet eller hus. Kanske har du småbarn som stökar till det lite extra i samband med frukost? Eller så har du ett rum som bör undvikas helt? Ju mer du använder iRobot Roomba J7 desto smartare blir den. Roboten minns rum och specifika möbler/objekt för att städa, där det behövs som mest.

Förutser din smuts

Dammsugaren är kopplad till systemet iRobot Genius vilket möjliggör full kontroll, även när du inte är hemma. Med hjälp av en telefons platstjänster kan gränser upprättas runt hemmet, så att din robot automatiskt startar och stoppas när din telefon lämnar eller återvänder till gränsen. Du kan också aktivera tyst körning om du efterfrågar lugn och ro. Roboten kan till och med förutse din smuts och exempelvis städa oftare när pollentalen i ditt område är extra höga.

Glöm dammsugningen i månader

Om du vill öka bekvämligheten ytterligare kan du köpa plusversionen av Roomba J7. Den kommer nämligen med en extern dammbehållare som kan förvara smutsen i 60 dagar, utan att du behöver lyfta ett finger. Nyligen utseddes Roomba J7+ till Årets produkt 2021/2022 av norska ElektronikkBransjen. Båda versioner av Roomba J7 har dessutom fått en tillförlitlig TUV-certifiering som säkerställer att din data hanteras säkert.

Annons
Detta är en annons från iRobot, den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.