Annons

Presskonferenser om covid i ett år till

Anders Tegnell, Folkhälsomyndigheten, Johanna Sandwall, Socialstyrelsen och Anneli Bergholm Söder, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), under Folkhälsomyndighetens första myndighetsgemensamma presskonferens den 4 mars.
Anders Tegnell, Folkhälsomyndigheten, Johanna Sandwall, Socialstyrelsen och Anneli Bergholm Söder, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), under Folkhälsomyndighetens första myndighetsgemensamma presskonferens den 4 mars. Foto: ALI LORESTANI/TT

I drygt sju månader har Folkhälsomyndigheten hållit presskonferenser och informerat om coronavirusets spridning och följder. Och än finns inga planer på att sluta. Myndigheten räknar med att hålla i och hålla ut i minst ett år till.

Under strecket
Beatrice Nordensson / TT
Publicerad

Det beror lite på hur man räknar, men dagens myndighetsgemensamma presskonferens hos Folkhälsomyndigheten med anledning av coronaviruset är den hundrade i ordningen.

– För oss spelar det ingen roll om det är nummer 100 eller 102. Vi bara jobbar på, säger Folkhälsomyndighetens presschef Christer Janson.

Annons
Annons
Annons