Annons

Pressat Sirius krigade till sig viktig poäng

Sirius reste sig i andra halvlek mot Elfsborg och krigade sig till 1–1. På bänken satt tidigare landslagsspelaren Petter Hansson som klivit in i Sirius tränarstab för att stärka försvarsspelet.

– Det är skönt att vi kom tillbaka i matchen och kan ta med oss något bra från det här, säger försvarsstrategen som ska gnugga backlinjen inför den allsvenska slutspurten.

Under strecket
Jonas Dagson / TT
Publicerad

Sirius nya assisterande tränare Petter Hansson under lördagens fotbollsmatch i Allsvenskan mellan Elfsborg och Sirius på Borås arena.

Foto: Adam Ihse/TTBild 1 av 2

"Vi har allt i egna händer. När säsongen är över ska vi ligga ovanför kvalstrecket och kan jag bidra lite grand så vill jag göra det", säger Petter Hansson (tv), ny på bänken i Sirius..

Foto: Adam Ihse/TTBild 2 av 2

Ett Elfsborg på uppgång ställdes mot ett Sirius i nedförsbacke. Och i första halvlek såg det ut som Elfsborg skulle förlänga sin segersvit. De dominerade och radade upp chanser men hade ändå "bara" 1–0 i halvlek.

Uppsalaspelarna reste sig i andra och när Christer Gustafsson nickade in kvitteringsbollen bakom Elfsborgs Kevin Stuhr Ellegaard var det match igen.

Annons
Annons
Annons