Positiva tongångar trots förlust

Sveriges Anna Lagerquist, Hanna Blomstrand och Olivia Mellegård efter uddamålsförlusten i VM-semifinalen i handboll mellan Sverige och Frankrike.
Sveriges Anna Lagerquist, Hanna Blomstrand och Olivia Mellegård efter uddamålsförlusten i VM-semifinalen i handboll mellan Sverige och Frankrike. Foto: Adam Ihse/TT

Den svenska drömmen om en VM-final i handboll krossades i och med förlusten i semifinalen mot Frankrike. Trots nederlaget är de svenska tidningskrönikörerna positiva till lagets insats och blickar framåt mot en historisk bronsmedalj och en ljus framtid.

Under strecket
TT
Publicerad
Annons

Aftonbladet s Johan Flinck beskriver det svenska landslagets insats i VM som en succé och skriver att spelarna ska vara stolta över sin insats. Han blickar nu framåt mot den väntande bronsmatchen mot Nederländerna.

"Sverige går än en gång in som underhunden. Låt nu inte två avslutande förluster överskugga denna VM-succé. Det är väldigt stor skillnad på ett brons och en fjärdeplats. Fråga bara Sven Nylander. Eller Tomas Brolin.", skriver han.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons