Hela denna artikel är en annons

Platser du kan besöka i princip året runt

Nice är värt ett besök i princip när som helst på året.
Nice är värt ett besök i princip när som helst på året.

Vi kanske inte ser så mycket av den här i norr – men solen är faktiskt sällan särskilt långt borta.

I Sydeuropa finns många platser som gör sig bra i princip året runt, och flygresorna dit går på några timmar. Har du ett SAS Amex Premium blir avståndet ännu kortare.

Barcelona har länge varit ett populärt resmål bland svenskar.

Soldränkta sandstränder i Nice. Kustnära stadsäventyr i Split. Enastående arkitektur i Barcelona. Södra Europa är ett smörgåsbord omöjligt att äta sig mätt på, och många av dess platser är värda att besöka nästan när som helst på året.

Avstånden är bekväma – några timmars flygresa – och ofta utan mellanlandningar.

Har du ett kreditkort från American Express är drömdestinationerna ännu närmare. Då kan du ta dig dit med de köp du gör i vardagen.

Poängen blir till resor

American Express har ett brett utbud av kreditkort att välja mellan, anpassat efter olika behov. Exempelvis SAS Amex Premium som passar extra bra för den som värdesätter resor högt.

Alla köp du gör med ditt Amexkort ger dig Eurobonus Extrapoäng: veckohandlingen, bensinen, julklapparna.

Poängen kan dels omvandlas direkt till resor. Men även hotell, bilhyra och mycket annat.

Handlar du för 100 kronor får du 15 Extrapoäng, förutom om du köper flygbiljetter på sas.se – då ger 100 kronor 30 Extrapoäng.

Läs mer om alla förmåner med SAS Amex PremiumExtern länk

Barcelona har länge varit ett populärt resmål bland svenskar.

Tre avgiftsfria månader

Den som ansöker om ett SAS Amex Premium senast den 30 november i år har noll kronor i månadsavgift de första tre månaderna. I erbjudandet ingår också 30 000 EuroBonus Extrapoäng när 30 000 kronor spenderas innan årets slut – poäng som räcker till en tur- och returresa inom Europa.

Resor som betalas med ditt Amexkort ger dessutom en kompletterande reseförsäkring utan självrisk.

Barcelona har länge varit ett populärt resmål bland svenskar.
Barcelona har länge varit ett populärt resmål bland svenskar.

Två för en – i hela världen

En annan uppskattad förmån med SAS Amex Premium att du även kan resa två för en – var som helst i världen – om du handlar för 150 000 kronor under ett kalenderår. En barnfri weekend med partnern. Eller kanske är det dags för den där resan som planerades löst med en nära vän i många år, men aldrig blev av.

Ansök om SAS Amex Premium här!Extern länk

Ansök senast 30/11 2020 och få 30 000 EuroBonus Extrapoäng – poäng som räcker till en bonusresa tur och retur. med SAS inom Europa. Erbjudandet gäller endast nya kunder och under förutsättning att du handlar för minst 30 000 kr t.o.m. den 31/12 2020. Poängen överförs senast januari 2021.

Ränta 15.99 %. Vid fullt kreditutnyttjande om 120 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 18,42 % (September 2020)

Annons
Annons
Annons