Annons

”Perfekt på kvinnodagen”

Hollywoodfruar. Stor humor eller ett hån mot kvinnokampen? Åsikterna gick isär om TV3-programmet Svenska Hollywoodfruar när det sändes i höstas. Nu fortsätter kanalen att provocera genom att dra igång en ny säsong på Internationella kvinnodagen.

Publicerad
Päivi Hacker, Maria Montazami och Lena Jolton medverkar i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar, som får premiär ikväll på Internationella  kvinnodagen. ”Jag tycker att det är bra, för vi kvinnor är så gulliga på något sätt. Vi är så starka och har mycket att erbjuda”, säger Maria Montazami.
Päivi Hacker, Maria Montazami och Lena Jolton medverkar i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar, som får premiär ikväll på Internationella kvinnodagen. ”Jag tycker att det är bra, för vi kvinnor är så gulliga på något sätt. Vi är så starka och har mycket att erbjuda”, säger Maria Montazami. Foto: KARIN GRIP

Tre av de svenska Hollywoodfruarna har flugits in till Stockholm och Grand hotel inför säsongsstarten av programmet. När alla samlas för fotografering fylls rummet upp av glittriga juveler, leopardmönstrade accessoarer, höga klackar, stora blonda hårsvall och fuskögonfransar.

Päivi Hacker, Maria Montazami och Lena Jolton medverkar i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar, som får premiär ikväll på Internationella kvinnodagen. ”Jag tycker att det är bra, för vi kvinnor är så gulliga på något sätt. Vi är så starka och har mycket att erbjuda”, säger Maria Montazami.

Foto: KARIN GRIP Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons