Hugo Rehnberg

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN

Lyssna på Min helg-podden

Sveriges mest omtalade intervjuform – nu som podcast. Hugo Rehnberg möter en ny gäst varje vecka.

GÅ TILL PODDEN
Mode

Perfect Guide Shopping: Vårens smyckestrender från Stockholm och Berlin

Äntligen har våren letat sig fram och det är dags att uppdatera garderoben för en varmare säsong. Men har du hunnit spana in vårens hetaste smycken? Ännu är det inte för sent. I Perfect Guides Shop har vi samlat redaktionens utvalda favoriter från årets vårkollektioner.

Tipser - Enables commerce everywhere tipser.com

Matcha din färgglada outfit med nya smyckeskollektionen Planet från Syster P. Planet är skapad med stenen i fokus och alla smycken består av rundslipade stenar innefattade i sterling silver. Välj något i vårens pastelltrend eller hitta en egen favoritfärg.

Annons
X

Färg hör våren till, men om du vill gå på ett säkert kort är Blue Billie, som grundades av Daniela Upmark, något för dig. Blue Billie lanserar alltid två kollektioner samtidigt – en huvudkollektion i silver och guld och en kollektion med stenar och kristaller. Filosofin bakom den dubbla lanseringen är att kunna matcha och mixa smyckena för att hitta en unik personlig kombination. Här hittar du redaktionens favoriter:

Tipser - Enables commerce everywhere tipser.com

Klassiska smycken går aldrig ur tiden och nu slår också smyckesindustrin ett slag för en hållbar konsumtion. Saga Melina är ett ungt varumärke som förutom design och kvalité lägger stort fokus på hantverk och funktionalitet. Smyckena tillverkas i Sverige och grundaren Saga Gevargez inspireras av växtriket och arkitektur när hon skapar kollektionerna, som är unisex. Hållbarhetstrenden syns också i kollektioner från den Berlinbaserade designern Ia Kutateladze och märket IAAI. Med återvunnet sterling silver skapar Ia unika smycken och ger dem en helt ny look, som piffar upp vilken outfit som helst.

Tipser - Enables commerce everywhere tipser.com

Vi har samlat vårens smyckestrender i Perfect Guides shop. Handla direkt ur artikeln eller klicka här.

Följ oss på Facebook!

Vi ger dig riktigt bra saker att läsa, titta på och inspireras av!

Facebook

Till Toppen