X
Annons
X

Parningsdans som blottar våra egon

Koreografen Fredrik Benke Rydman inleder sitt residens på Kulturhuset Stadsteatern med en fältstudie i relationer. "Because I’m worth it" är dansteater med sex som drivkraft.

I det allra djupaste av Kulturhuset Stadsteaterns källarvalv har koreografen Fredrik Benke Rydman och hans ensemble funnit en egen fristad. Här i dansstudion vågar de ogenerat pröva sig fram till vad som ska bli ”Because I’m worth it”.

Framför en hög med manus signerade Martin Luuk sitter koreografen tillsammans med Lisette Pagler och Rennie Mirro och väntar på att tepåsen ska dra färdigt i muggen.

Sex dansare gestaltar olika sidor av samma par: David Dalmo, Rennie Mirro, Lisette Pagler, Piotr Giro, Emelie Jonsson och Sandra Medina.

Foto: Lars Pehrson Bild 1 av 3

Det går vilt till när ensemblen och dess koreograf Fredrik Benke Rydman testar idéer inför ””Because I’m worth it” i Kulturhuset Stadsteaterns källare.

Foto: Lars Pehrson Bild 2 av 3

Koreografen och regissören Fredrik Benke Rydman har ett så kallat residens i Kulturhuset Stadsteatern till våren 2019. ”Because I’m worth it” är första delen i en tänkt trilogi.

Foto: Lars Pehrson Bild 3 av 3
Annons
X
Annons
X
Annons
X