Annons

Pappa log efter att ha övergivit sin dotter

Två tummar upp och ett stort leende - Nai Xun Xue ser knappast ångerfull ut på de övervakningsbilder från Australien som nu publicerats på Sydney Morning Herald. Uppmärksamheten var tidigare i höstas stor kring Xue, som enligt polisen mördat sin fru och övergett sin treåriga dotter på en tågstation i Melbourne innan han flydde till USA.

Publicerad
På övervakningskamerornas inspelningar syns en man identifierad som pappan  gå hand i hand med flickan på stationen, där hon övergavs.
På övervakningskamerornas inspelningar syns en man identifierad som pappan gå hand i hand med flickan på stationen, där hon övergavs. Foto: AP PHOTO/VICTORIA POLICE

Uppmärksamheten har varit stor kring Nai Xun Xue och hans treåriga dotter Qian. I slutet av sommaren hittades den lilla flickan övergiven på en tågstation i Melbourne i Australien. På övervakningskameror syntes hur en man med resväska kom med flickan till stationen och sedan släpptes hennes hand och promenerade bort.

På övervakningskamerornas inspelningar syns en man identifierad som pappan gå hand i hand med flickan på stationen, där hon övergavs.

Foto: AP PHOTO/VICTORIA POLICE Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons